Om Köksbolaget i Linköping

Köksbolaget är ett företag inom köksbranschen som har stor erfarenhet av köksrenoveringar. Köksbolaget startade 2003, så Johan har tillsammans med sin personal en stor och gedigen erfarenhet av att planera och bygga kök. Vi är ditt lokala alternativ på köksmarknaden.

Johan & Åsa träffar du i butiken och de guider dig genom val av luckor, bänkskivor, golv och vitvaror. Efter ett hembesök hos er, designar och utformar de sedan, kostnadsfritt, en 3D-skiss utifrån de mått som är anpassat just för ditt nya drömkök. Vi är vana med utmaningar och att anpassa våra platsbyggda kök utifrån dina förutsättningar.

Platsbyggnation och montering

Mats är vår byggkunniga specialist med stor erfarenhet av allt inom bygg och köksmontering. Han är både utbildad snickare och båtbyggare. Royne är vår specialist på platsbyggda kök och att byta ut dina befintliga luckor och bänkskivor. Han har över 30 års erfarenhet i köksbranschen. 

Köksbolagets butik

Vi har en stor fräsch butik med olika uppbyggda köksmiljöer, allt från de senaste trenderna till det mer klassiska köken.

Vi har luckor i alla storlekar och i olika material, såsom målat, högblankt, fanerat, laminat och massivt trä.

Dessutom kan du välja vilken färg du vill ha på alla luckor i vårt sortiment, då vi målar efter hela NCS skalan utan pristillägg. Vi har luckan ni söker! Välkomna in för att inspireras! 

Helhetskoncept

Vi är helt unika i att erbjuda ett helhetskoncept, vilket innebär att vi erbjuder och ansvarar för den fullständiga monteringslösningen till ditt kök med snickare, målare, el, VVS, kakelsättning, golvläggning och ventilation. Ett starkt och väl inarbetat team, som är redo att förvekliga dina köksdrömmar!

Vi kan erbjuda olika finansieringslösningar och givetvis drar vi ROT på allt arbete.

Välkomna till Köksbolaget – det är här din köksdröm blir till verklighet! 

Vi säljer slitstarka produkter från Creoform

Vi säljer slitstarka produkter från Creoform som är en svensk tillverkare med en modern fabrik i Hallstahammar. Det är en trygghet både för er och för oss med säkra leveranser och bra kvalitet. Deras olika köksstilar rymmer klassiska, romantiska, nordiska och strama kök.

För oss är det viktigt att erbjuda personliga kök och tillsammans med vår kunskap och era idéer förverkligar vi era köksdrömmar.

Creoform.se